Skip to main content

Restitutiebeleid

  1. Annulering of Verplaatsing van het Evenement:

   In het geval dat Spontan Festival wordt geannuleerd of verplaatst naar een andere datum door de organisatie van het evenement, hebben ticketkopers recht op restitutie van de ticketprijs.Restitutie zal worden verleend volgens de volgende voorwaarden:
   – Bij annulering van het evenement:
   ticketkopers ontvangen een volledige restitutie van de ticketprijs, exclusief servicekosten en/of additionele administratieve verwerkingskosten.
   – Bij verplaatsing van het evenement naar een andere datum hebben de ticketkopers de mogelijkheid om de tickets te behouden voor de nieuwe datum of om een restitutie aan te vragen.
  2. Restitutieaanvragen:Restitutieaanvragen dienen schriftelijk via e-mail naar festvial@spontannaturalwines.be  te worden ingediend, binnen een periode van 30 dagen na de aankondiging van de annulering of verplaatsing van het evenement.De aanvraag dient het volgende te bevatten:
   – Naam van de ticketkoper
   – Bestelnummer of referentienummer van de tickets
   Reden voor de restitutieaanvraag
  3. Overige Omstandigheden:
   – Restitutie wordt niet verleend in gevallen van persoonlijke verhindering, vertragingen of andere omstandigheden buiten de controle van de organisatie van Spontan Festival.
   – Restitutiebedragen kunnen worden onderworpen aan additionele administratieve kosten of verwerkingskosten, die in mindering kunnen worden gebracht op het terug te betalen bedrag.
   – Restitutieverzoeken worden binnen een redelijke termijn na ontvangst van de aanvraag verwerkt. Het exacte tijdsbestek voor de verwerking van restituties kan variëren afhankelijk van de betalingsmethode en andere factoren.
  4. Communicatie:
   De organisatie van het Festival zal alle ticketkopers tijdig informeren over annuleringen, verplaatsingen en de procedure voor restitutie aanvragen. Alle communicatie met betrekking tot restitutieverzoeken zal worden verzonden naar het opgegeven e-mailadres of via andere contactgegevens die zijn verstrekt tijdens het aankoopproces.
   – Dit restitutiebeleid is onderhevig aan wijzigingen en aanpassingen door de organisatie van het Spontan Festival. Voor de meest actuele informatie en voorwaarden met betrekking tot restitutie, verwijzen wij ticketkopers naar onze website of kunnen zij contact opnemen met onze customer service.